10 inläggsförslag till ditt företags digitala kanaler


inlaggsforslag_digitala_kanaler
Har ni slut på idéer till era digitala kanaler? Vi förstår att man lätt kan fastna. Här tipsar vi om 10 inläggsförslag till ditt företags digitala kanaler som kan bidra med intressant innehåll.

10 inläggsförslag till ditt företags digitala kanaler:

1. Får ni in frågor till företaget? I gengäld svarar ni på några vanliga frågor.

2. Låt era följare få följa med bakom kulisserna genom att visa upp hur en vanlig dag kan se ut på ert företag! Det påminner era följare om att ni är vanliga personer och det är alltid intressant att se vad som händer på företaget!

3. Dela med dig av en recension av din egen produkt eller en produkt som ditt företag använder och som du tror att dina följare tycker är användbar. Det fångar ett intresse hos dina följare.

4. Medarbetarpresentationer gör att följare får lära känna personalen bakom företaget.

5. Visa upp något roligt projekt ni arbetar med just nu, det brukar leda till att följarna blir mer nyfikna och vill se mer av ert arbete.

6. Berätta om en viktig vändpunkt i företagets historia och vad den ledde till.

7. Prata om trendspaning. Vad kommer hända i er bransch inom en snar framtid vs. längre fram?

8. Dela med dig av ett erbjudande på en produkt eller tjänst för att fånga in nya kunder.

9. Omröstningar och frågor är alltid uppskattat och leder till engagemang.

10. När dina följare publicerar en bild med din produkt, kan du be dem att tagga ditt företag. Det gör att du enkelt kan reposta dessa inlägg i dina storys. I bästa fall genererar det att fler postar bilder på produkten och du får automatiskt en större spridning.

Hoppas att dessa inläggsförslag kan ge dig och ditt företag inspiration och en hjälp på traven för att komma vidare med de digitala kanalerna.

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Behöver du hjälp med din marknadsföring eller med era sociala medier? Läs mer om vår tjänst ”Din Marknadskoordinator” här.

Reklam & Co är en kreativ och digital byrå i Motala. Sedan 2018 har vi skapat innovativa lösningar för företag, både i och utanför Östergötland. Vi erbjuder ett helhetskoncept med allt du behöver för marknadsföra dig digitalt. Kontakta oss så hjälper vi dig.