Webbutvecklare


Är du en nyfiken webbutvecklare som vill bli en del av ett sammansvetsat gäng med Digitalisering i fokus. Då är det dig vi söker! Vår filosofi bygger på tre värdeord. Kreativitet, integration och ungt entreprenörskap. Adderar man dessa tre värdeord så lägger man grunden för vad vi tror bygger en kreativ och trivsam arbetsplats.

Reklam & Co är en digital byrå med fokus på våra kunders digitala transformation. Vi strävar efter att verka som våra kunders egen marknadsavdelning och därför sätter vi höga krav på kvalitet och kontinuitet. För att vi ska lyckas har vi alltid kundens problemställning i centrum och därför är våra projekt varierande. Vi har alltid den digitala transformationen som utgångspunkt.

I tjänsten som webbutvecklare ser vi helst att du har kunskap inom:

  • CMS så som Wordpress etc.
  • PHP, Javascript, HTML, CSS etc.
  • Mockupverktyg så som Figma etc.
  • React, Angular etc.
  • Apputveckling (meriterande men inte ett krav)
  • Kunskaper om webbplattformar

VILKA ÄR VI?

Vi är en kreativ och digital byrå i Motala. Sedan 2018 har vi skapat innovativa lösningar för företag, både i och utanför Östergötland. Vår filosofi är att öppna dörrar för digital utveckling. Genom åren har vi skapat flera digitala framsteg för våra kunder, allt från att skapa deras första hemsida till att utveckla deras position online. Vår framgångssaga är att lära känna dig och din bransch. Vår slogan ”Tillsammans skapar vi digitala möjligheter” kommer från våra grundstenar i företaget. Det vill säga att vår ambition är att vägleda och hjälpa våra kunder att bli mer digitala, men även få ett bättre ansikte utåt.

VI SÖKER DIG

… som har god kommunikativ förmåga, ser till kundens bästa, har ett öga för detaljer och framför allt är en lagspelare. Du kommer att jobba tillsammans med projektledare, webbutvecklare, grafiska designers och kommunikatörer.

Du är nyfiken på att prova nya lösningar, inte rädd för förändringar, vågar ta plats och framföra dina egna idéer och testa de under våra vingar. Vi vet att alla är olika och därför anpassar vi tjänsten efter varje kollegas förmåga, kunskap och livssituation. Arbetet är flexibelt och möjlighet till distansarbete finns även om vi föredrar att du finns på plats tillsammans med resten av vårt härliga gäng på kontoret i Motala. Vi är övertygade om att alla kan lyckas och där hjälper vi till att inkludera och integrera våra kollegor in i ett gäng med hjärtat ❤️ på rätt ställe.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Hoppas vi ses!