KUNDCASE

Borens IK


Vi har ett nära samarbete med Borens IK där vi tillsammans arbetar för att stödja deras förening. Som en del av samarbetet uför vi flera tjänster för att hjälpa dem med olika områden inom sin verksamhet.

Vi har bland annat skapat spelarbilder för Borens IK. Dessa bilder användes sedan för att marknadsföra inviduella spelare men även hela laget på olika plattformar.

Reklam & Co har även varit en stor del i att utveckla Borens IKs koncept med klassfotboll. Där har vi bland annat skapat en hemsida med anmälningsfunktion. Skapat innehåll för marknadsföring, men även marknadsfört och deltagit på evenemanget.


Fotografering


Vi har fotograferat matchbilder och enskilda spelarbilder. Dessa bilder användas både för hemsidan och sociala medier. Vi har fångat ögonblicken på planen som verkligen visar deras passion för spelet. Dem enskilda spelarbilderna ska visa upp vilka kämpar det är som spelar i lagen.

Med bilder kommer Borens IK att kunna locka och engagera fans och följare till både matcher och sociala medier. Kolla in deras sociala medier för att se några av alla bilderna och kontakta oss för att ta reda på hur ni kan förbättra er närvaro online.

Fotografering

Klassfotboll


Klassfotboll med Platen är en årlig fotbollscup arrangerad av Borens IK. Inför 2023 blev Reklam & Co även en sponsor och bidrog på flera sätt. Vi hjälpte till med hemsidesbygge, filmproduktion, marknadsföring och fotografering, samt mycket mer.

Sociala medier


Vi har skapat presentationsbilder och tagit matchbilder för Borens IK. Genom vårt engagemang har vi inte bara försett dem med visuellt tilltalande material, utan vi har också lagt fram en välutvecklad mall för att forma deras grafiska uttryck och flöde på sociala medier. Vi är stolta över att kunna bidra till att stärka deras närvaro och engagera deras fans på nya och spännande sätt.