KUNDCASE

Garageportexperten


Vi  är stolta över att ha fått möjligheten att samarbeta med Garageportexperten. Vi har både arbetat med huvudkontoret och alla franchisetagare i Sverige. Tillsammans har vi skapat material för annonser till sociala medier och olika slags tryck, som vi är säkra på kommer att locka till sig många potentiella kunder. Vi är glada över att ha fått vara en del av deras framgångsrika resa.

UTFÖRDATJÄNSTER

Layout

Sociala medier

Videoredigering

Grafisk produktion


Vi har skapat layout för annonser och tryckmaterial åt Garageportexperten.  Arbetet har utgått från deras grafiska profil med mål att skapa visuellt tilltalande material som är informativt och tydligt för kunderna att förstå.

Genom att använda vår expertis inom grafisk design har vi skapat annonser och tryckmaterial som kommunicerar Garageportexpertens budskap på ett effektivt sätt.

Läs mer om grafisk produktion

Sociala Medier


Vi har arbeta tillsammans med Garageportexperten för att skapa annonser för deras Facebook-sidor. Genom att utnyttja vår kunskap om sociala medier, har vi skapat annonser som är optimerade för Facebooks plattform och design. Vårt mål har varit att öka Garageportexpertens synlighet på Facebook och att locka till sig fler kunder genom dessa annonser.

Läs mer om social medier