KUNDCASE

Nordic Medtech


Nordic Medtech gav oss uppdraget att ta fram en unik grafisk identitet som både lämpar sig digitalt som i tryckt form. Vi fick även äran att ta fram deras logga. Grundidén med loggan var att symbolisera tre vädersträck sett från Motala. Skog i norr, Vättern till väst samt rapsfälten i söder.

Vi har tagit fram Grafisk identitet, Webb med bildmaterial.

UTFÖRDA
TJÄNSTER

Hemsida

Grafisk design

Tryckmaterial

Hemsida


För att uppfylla Nordic Medtechs förväntningar och krav så byggde en skräddarsydd hemsida. Hemsidan riktar sig mot både svensk och engelsktalande personer. Vi utvecklade därför en språkfunktion där sidans texter lätt kan ändras från svenska till engelska.

Läs mer om hemsidor

Logotyp och grafisk


Efter önskemål utvecklade vi en logotyp som innehöll de element färger som  kunden ville. Elementen runt företagets namn och färgerna skulle ha en symbolik som kunden kunde arbeta vidare med i presentationer osv.

Läs mer om logotyper & grafik

Kundens ord


”Nordic Medtech har jobbat med Reklam & Co ända sedan starten. De har hjälpt oss med form, layout och content och vi forsätter att jobba tillsammans med Reklam & Co. Nu närmast ser vi fram emot att komma igång med mässor och utställningar igen.”