KUNDCASE

RS Detailing


RS Detailing grundades våren 2022 med en stor vision – att bli den bästa bilvårdsbutiken på marknaden. För att starta var det en hemsida saknades. Reklam & Co har utvecklat e-handeln och designat logotypen efter kundens önskemål. Vi tog även fram flera profilprodukter, såsom kläder, produktpåsar m.m.

UTFÖRDA
TJÄNSTER

E-handel

Marknadsföring

Fotografering

Tryckmaterial

Hemsida - E-handel


E-handel vi byggde för RS Detailing är utformad från deras grafiska profil. Fokuset med sidan är att framhäva produktutbudet och skapa en bättre användarupplevelse förbättrar vi ständigt hemsidan. Uppdateringarna vi gör är allt från att byta banners till att förbättra sidans struktur.

www.rsdetailing.se

Läs mer om e-handel

Fotografering


Säljande bilder är alltid A-O. För RS Detailing fotar vi både ”in action” bilder när produkterna används. Utöver det tar vi produktbilder till deras eget sortiment eller till de produkterna som saknar bilder från leverantören.

Läs mer om fotografering

Grafik & Tryck


Först utvecklade vi RS Detailing-logotypen. I det här fallet låg fokus på att skapa en logotyp som sticker ut, som också kan användas för flera ändamål, såsom tryck, hemsida och produktserier. I processen att vidareutveckla varumärket har de tagit fram sina egna produkter. Till exempel en torkduk där vi fick i uppdrag att ta fram en snygg förpackning.

Läs mer om hemsidor