KUNDCASE

Thores Trafikskola


Thores trafikskola i Mjölby var för några år sedan i behov av en ny hemsida för att ligga i framkant i branschen. Vi utvecklade en stilren och effektiv hemsida som blev ansiktet utåt. För hemsidan producerade vi även bildmaterial.

Tiden gick och Thores har byggt upp ett starkt fäste i sin lokala marknad. Därför var det dags att veckla ut vingarna och öppna upp i lite mer nordöstliga breddgrader…i Linköping! Thores kom därför tillbaka till oss, som ledde till att vi utvecklade en ny hemsida som representerar båda trafikskolorna!

UTFÖRDATJÄNSTER

Hemsida

Fotografering

Din Marknadskoordinator


Vi skapade en hemsida som ska fungera för både för körskolan i Mjölby och den nystartade i Linköping. Fokus på sidan är att göra den lättnavigerad för besökaren – för en bättre användarvänlighet.

Se hemsidan här: thorestrafikskola.se

Läs mer om hemsidor

Fotografering


I samband när vi byggde hemsidan så fotograferade vi även personalen och maskinparken. De nya bilderna förbättrar känslan av hemsidan, men kan även användas i andra syften såsom på sociala medier.

Läs mer om fotografering

Din marknadskoordinator


Genom att löpande jobba med Thores Trafikskolas sociala medier och annonsera på Google så ökar synligheten och bygger samtidigt förtroende. Det kan också bidra till ökad trafik till hemsidan, ökad försäljning och bättre kundengagemang. Genom att regelbundet arbeta deras sociala kanaler och annonsera kan de också hålla sig mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Läs mer om tjänsten