KUNDCASE

Vadstena Villavärme


Sedan 2001 har Vadstena Villavärme hjälp ett stort antal kunder runt om i Östergötland med borrningar och installationer av värmepumpar. Deras affärsidé är enkel och innebär att hjälpa kunder med hela processen. Allt från idé till färdig installerad produkt, och sedan även med service.

För att nå fler kunder, men även för att hitta mer personal valde Vadstena Villavärme att använda tjänsten Din Marknadskoordinator. Genom att använda tjänsten så arbetar vi löpande med deras sociala kanaler. Där vi sköter hela kedjan för att producera och publicera inlägg.

Se deras Facebook-sida här!

UTFÖRDATJÄNSTER

Din Marknadskoordinator

Sociala medier

Fotografering

Din Marknadskoordinator


I tjänsten Din Marknadskoordinator har Vadstena Villavärme gett oss i uppdrag att driva deras sociala kanaler. Vi sköter därför hela processen, allt från planerande, strategi, copywriting, fotografering och publicering.

Detta gör vi med ett tätt samarbete med Vadstena Villavärme, man kan kalla oss för deras externa marknadsavdelning.

Läs mer om tjänsten
Socala medier för Vadstena Villavärme

Sociala kanaler


Arbetet med de sociala kanalerna grundar sig i det syfte och mål vi gemensamt kommit fram till. Innehållet som publiceras är blandat men visar upp verksamheten i olika delar. Här får man både se personalen och tjänsterna/produkterna som företaget erbjuder.

Läs mer om sociala medier

Fotografering


För att visa upp verksamhetens olika delar har vi varit ute i fält och fotograferat riktiga jobb och installationer som Vadstena Villavärme har utfört. Tanken bakom bilderna är att både visa upp och förmedla en känsla av arbetet som sker. Bilderna är även tagna för att passa för publicering på sociala medier.

Läs mer om fotografering