KUNDCASE

Sånart i Boxholm AB


Sånart kom till oss eftersom de var i en tillväxtfas och behövde en digital uppgradering. Det första steget var att skapa en ny hemsida och ta nya bilder. Sedan dess har vi haft i uppdrag att marknadsföra hemsidan, förbättra och arbeta med SEO, skapa bilder, sociala medier med mera.

Hemsida

Sånart eftersökte en hemsida som uppmanade till interaktion. Vi har skapat en ny struktur som gör navigeringen enklare och ska generera fler konverteringar i form av kontakter från sidan. För Sånart ska få ut det lilla extra av sidan har vi även kopplat på verktyg för att uppmärksamma potentiella leads.

Foto & Film

Vi har fräschat till Sånarts hemsida och lokaler med nytagna bilder på deras anläggning. Vi har tagit allt från närbilder till översiktsbilder med drönare. Syftet med dessa är att skapa en känsla om vilka Sånart men även att visa upp verksamhetens rätta sida.

Din marknadskoordinator

Tillsammans med Sånart lägger vi en stor vikt med att hjälpa med med delar som de inte har tid med. De har anställt oss för att hålla igång både sociala medier och skapa bättre seo på deras hemsida.