Fotografering & Filmproduktion


Fotografering

En bild måste förmedla rätt känsla för ändamålet och sist men inte minst hålla en god teknisk kvalité. Vi vet hur viktig bilden är för att sälja en produkt eller tjänst och berättandet står alltid i centrum. Vi har gedigen kunskap och den rätta utrustningen för att kunna ta den rätta bilden. Vi har en egen fotostudio där vi både fotar och filmar men vi gör det även ute på fältet precis vad du som kund önskar.

Filmproduktion

Vi tror på att rörliga bilder är ett utmärkt sätt att förmedla ett budskap. Vi lyfter fram det rätta budskapet och publicerar filmen i rätt kanal. En film kan göras på olika sätt allt beroende på syfte, målgrupp och plattform. Vi gör allt ifrån ett enkelt bildspel, rörlig logovinjett, reklamfilm, instruktionsfilm, produktfilm, informationsfilm eller en film som presenterar ditt företag. Kom med din ide till oss så ska vi förverkliga den.

Kontakta oss

Vi utför:


– Företagsfoto
– Personalbilder

– Produktfoto
– Drönarfoto

– Företagsfilm
– Presentationfilm

– Livesändningar
– Drönarfilm

Enkla knep för snyggare bilder / film

Vi har samlat våra bästa knep:

  • Använd en enkel bakgrund. Så att ögat får fokus på vad du vill visa.
  • Ta några steg ut från bakgrunden för att skapa djup i bilden
  • Ha solen i ryggen och inte i ögonen. Då slipper du fula skuggor i ögon, modellen slipper även kisa in i kameran.
  • Ta MÅNGA bilder. Det räcker oftast inte med en för att fånga ögonblicket. Det är alltid bättre att ha ett urval bilder att välja bland.
  • Placera inte motivet i mitten av bilden. Ofta kan bilden bli finare om motivet är lite till höger eller vänster.

Företagsbilder


Behöver ni uppdatera era företagsbilder? Vi tar personalbilder och produktbilder i vår fräscha fotostudio, vi har även möjlighet att fotografera hos er.

Vill ni ta kommersiella bilder för ditt företag kan vi självklart ordna det med. Med riktiga bilder kan vi hjälpa dig att skapa innehåll som kommer att tilltala ditt varumärke och skapa ett större förtroende. Självklart anpassar vi oss efter era önskemål. 

Filmproduktion


En företagsvideo är vanligtvis en kort sammanfattning som förklarar företagets idéer, produkter eller tjänster. Det är ett effektivt kommunikationsverktyg som kan användas för många olika ändamål. Beroende på målgrupp och syfte kan företagsvideor i olika format produceras.

En företagsfilm har många användningsområden, den kan till exempel användas för hemsidan, i sociala medier, i en powerpoint och mycket med. Vi ser filmer som levande och kan med enkla medel skapa ett större intresse för ditt företag.

Genrebilder


Att måla upp en bra bild av företaget kan vara svårt. För att underlätta detta kan genrebilder hjälpa mycket. Bilderna kan i lätthet användas både på hemsida, tryck och i digital marknadsföring på t.ex. social medier.

En genrebild skapar en känsla av ditt företag. Exempel på bilder kan vara närbilder på arbetsuppgifter eller redskap. En bild på en arbetare eller maskin. Vi hjälper dig ta fram de optimala bilderna för dina behov.

Livevideo


Vill du sända live via sociala medier som Facebook, YouTube, Instagram eller direkt på din egen hemsida?

Eftersom realtidsvideo rankas högre i sociala mediers algoritmer är livestreaming ett bra sätt att kontakta. Detta är ett effektivt sätt att kommunicera med nya och gamla målgrupper! Produktionen på plats är interaktiv, ett sätt att direkt ansluta och bygga relationer med din målgrupp. 

I vår kreativa process ligger fokus på att lyfta fram det innehåll du vill förmedla på ett sätt som målgruppen förstår och attraheras. Vi hjälper dig hela vägen, från att sända livevideo, till arbetet med att ta fram en tilltalande studio.

Drönarfoto


Drönarfotografering är ett utmärkt sätt för att förbättra upplevelsen av ditt företag. Vi kan bland annat fotografera hus, områden eller evenemang. Redan på 10 meter över marken förändras perspektivet och skapar intressanta och uppmärksammade bilder.

Tekniken i moderna drönare ger oss möjlighet att ta stillbilder, men det går även att göra vackra filmscener, som antingen blir en del av en större produktion eller redigeras till en film, på sin egen hemsida, sociala medier, och försäljning.

Vi följer självklart reglerna för drönarfotografering, drönaroperatör med rätt körkort och tillstånd för att flyga. Materialet som levereras till kunder har även spridningstillstånd.

Drönarfilm


Drönarfilmning är ett utmärkt sätt för att förbättra upplevelsen av ditt företag. Vi kan bland annat filma hus, områden eller evenemang. Redan på några meter över marken förändras perspektivet och skapar intressanta och uppmärksammade filmsekvenser.

Vi skapar vackra filmscener, som antingen blir en del av en större produktion eller redigeras till en film, som kan använads på hemsida, sociala medier, och försäljning.

Vi följer självklart reglerna för drönarfotografering, drönaroperatör med rätt körkort och tillstånd för att flyga. Materialet som levereras till kunder har även spridningstillstånd.