Foto & Film

En bild säger mer än tusen ord

En bild säger fler än tusen ord, men vad säger en video? Mer än tio tusen ord, eller ännu mer? Oavsett i vilken bransch du är i så vet vi att bilder och film är en mycket viktig del av kommunikationen. Vi erbjuder därför flera tjänster inom foto & film. Vi har även tillgång till en rymlig fotostudio och även licensierad drönarpilot som ger dig nya perspektiv från ovan.

Låt oss fånga era drömmar

Foto

En bild måste förmedla rätt känsla för ändamålet och sist men inte minst hålla en god teknisk kvalité. Vi vet hur viktig bilden är för att sälja en produkt eller tjänst och berättandet står alltid i centrum. Vi har gedigen kunskap och den rätta utrustningen för att kunna ta den rätta bilden. Vi har en egen fotostudio där vi både fotar och filmar men vi gör det även ute i fält precis vad du som kund önskar.

Film

Vi tror på att rörliga bilder är ett utmärkt sätt att förmedla ett budskap. Vi lyfter fram det rätta budskapet och publicerar filmen i rätt kanal.
En film kan göras på olika sätt allt beroende på syfte, målgrupp och plattform. Vi gör allt ifrån ett enkelt bildspel, rörlig logovinjett, reklamfilm, instruktionsfilm, produktfilm, informationsfilm eller en film som presenterar ditt företag. Kom med din ide till oss så ska vi förverkliga den.

Andra tjänster

Grafisk design & Tryck

Läs mer

Hemsidor

Läs mer

Digital marknadsföring

Läs mer

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss