Fotografering & Filmproduktion


Fotografering

En bild måste förmedla rätt känsla beroende på situation och ändamål, men såklart även
hålla god teknisk kvalitét. Vi vet hur viktig bilden är för att sälja en produkt eller tjänst och för oss står berättandet eller produktens egenskaper alltid i centrum. Vi kombinerar gedigen kunskap med den rätta utrustningen, för att kunna ta den perfekta bilden. Vi arbetar så som du önskar, oavsett om det gäller arbete i vår egen fotostudio eller uppdrag ute i fält.

Filmproduktion

Vi tror på idén om att rörliga bilder är ett utmärkt sätt att förmedla ett budskap. För att budskapet ska nå fram är det viktigt att det på olika sätt förtydligas och att filmen kommuniceras via rätt kanal. Självklart varier detta på vad du som kund har för syfte med filmen, vilken målgrupp du har och vilken plattform filmen ska vara anpassad efter.
Vi sysslar huvudsakligen med bildspel, rörliga logovinjetter, reklamfilmer, instruktionsfilmer, produktfilmer, informationsfilmer eller andra filmer som presenterar ditt företag. Kom med din idé till oss så ska vi se till att förverkliga den!

Kontakta oss

Vi utför:


– Företagsfoto
– Personalbilder

– Produktfoto
– Drönarfoto

– Företagsfilm
– Presentationfilm

– Livesändningar
– Drönarfilm

Enkla knep för snyggare bilder / film

Vi har samlat våra bästa knep:

  • Använd en enkel och avskalad bakgrund gör att ögats fokus hamnar på det du vill visa.
  • Ta några steg bakåt ifrån bakgrunden för att skapa djup i bilden.
  • Ha solen i ryggen och inte i ögonen. Då slipper du fula skuggor i modellens ögon och hen slipper kisa in i kameran.
  • Ta MÅNGA bilder. Det räcker oftast inte med bara en bild för att fånga ögonblicket. Det är alltid bättre att ha ett stort urval än ett litet!
  • Placera inte motivet i mitten av bilden. Ofta kan bildens komposition gynnas av att motivet är lite till höger eller lite till vänster.

Företagsbilder


Behöver ni uppdatera era företagsbilder? Vi tar mer än gärna personalbilder och produktbilder i vår välutrustade fotostudio men vi erbjuder såklart även möjligheter till att fotografera hos er på plats.

Om du vill ha kommersiella bilder för ditt företag kan vi såklart ordna det med. Med egna bilder kan vi hjälpa dig att skapa innehåll som kommer att gynna ditt varumärke och skapa ett större förtroende bland dina kunder. Självklart anpassar vi oss även här efter dina önskemål.

Filmproduktion


En företagsvideo är vanligtvis en kort sammanfattning som förklarar företagets idéer, produkter eller tjänster. Det är ett effektivt kommunikationsverktyg som kan användas för många olika ändamål. Beroende på vad du som kund har för målgrupp och syfte tar vi fram företagsvideor av önskad karaktär och ser till att leverera dem i lämpliga format.

En företagsfilm kan ha många olika användningsområden. Den kan till exempel användas till hemsidan, i sociala medier, i en powerpoint och mycket mer. Film är fantastiskt eftersom att det är det mest verklighetstrogna mediet! En företagsfilm är med andra ord ett av de enklaste och mest effektiva sätten att skapa större intresse för ditt företag.

Genrebilder


Att måla upp en representerande och bra bild av ett företag kan vara svårt. För att underlätta detta kan genrebilder hjälpa till mycket. Bilderna kan med lätthet användas både på hemsida, vid tryck och i digital marknadsföring på till exempel social medier.

En genrebild förmedlar en känsla och en idé om vad ditt företag sysslar med. Ofta rör det sig om närbilder på arbetsuppgifter, redskap, en arbetare eller en maskin. Vi hjälper dig att ta fram de optimala bilderna utifrån dina behov och önskemål.

Livevideo


Vill du sända live via sociala medier som Facebook, YouTube och Instagram? eller kanske direkt på din egen hemsida?

Eftersom att realtidsvideo rankas högre i sociala mediers algoritmer än vanliga inlägg, är livestreaming ett bra sätt att skapa kontakt med följare. Livestreaming är alltså ett effektivt sätt att kommunicera med både nya och gamla målgrupper! Livestreaming är ett interaktivt medium där produktionen sker i realtid. Detta är värdefullt när man vill bygga relationer med sin målgrupp eftersom att de får en mer direkt, engagerande och genuin upplevelse.

Vi fokuserar på att lyfta fram det innehåll du vill förmedla, på ett sätt som målgruppen förstår och attraheras av. Vi hjälper dig hela vägen, från att planera sändningen till att skapa en tilltalande studio.

Drönarfoto


Med drönarfotografering skapar man lätt intressanta och professionella bilder. Så lite som tio meters höjd kan ge ett helt nytt perspektiv på till exempel byggnader, områden eller evenemang. Bilder tagna med drönare framstår oftast också som påkostade!

Tekniken i moderna drönare möjliggör för både stillbilder och videosekvenser. Dessa kan bli en del av en större produktion eller redigeras till en film som du kan använda dig av på din egen hemsida, på dina sociala medier eller till försäljning.

Självklart följer vi reglerna för drönarfotografering. Vår drönaroperatör är utrustad med rätt körkort och har såklart även fått tillstånd att flyga innan fotograferingen börjar. Vi ser även till att allt material som levereras till dig som kund har spridningstillstånd.

Drönarfilm


Med drönarfilmning skapar man lätt intressanta och professionella videosekvenser. Vi filmar bland annat byggnader, områden och evenemang. Det krävs inte mycket höjd för att få ett förändrat och intressant perspektiv. Därför är drönarfilmning alltså ett utmärkt alternativ om du letar efter videosekvenser som drar uppmärksamheten till sig!

Tekniken i moderna drönare möjliggör för filminspelning av hög kvalitét. Dessa kan bli en del av en större produktion eller redigeras till en film som du kan använda dig av på din egen hemsida, på dina sociala medier eller till försäljning.

Självklart följer vi reglerna för filminspelning med drönare. Vår drönaroperatör är utrustad med rätt körkort och har såklart även fått tillstånd att flyga innan fotograferingen börjar. Vi ser även till att allt material som levereras till dig som kund har spridningstillstånd.