Grafik & Tryck


Grunden i grafisk design är att den ska berätta något genom att ge form till ett budskap. Formen ska samspela med budskapet och bidra till att mottagaren upplever rätt känsla. Känner du att du behöver hjälp med att hitta den rätta känslan då har du kommit rätt. Vi är experter på snygga logotyper, trycksaker mm som sticker ut och fångar ögat. Vi har bred kunskap inom grafisk formgivning och med fokus på kundens önskemål.

Kontakta oss

Vi utför:


– Design av logotyp
– Utveckling av grafisk profil 

– Layout av tryckmaterial
– Layout av digitalt material

– Broschyrer
– Foldrar
– Visitkort

– Roll-up
– Mässmaterial
– Storformat

Tänk grafiskt hållbart

Skapa en hållbar och grafisk profil direkt från början. 

  • När du skapar en logga se till att ha den i alla format. En hållbar logga är vektoriserade som går förstora och förminska den oändligt mycket. Formatet är då .ai .eps eller .pdf
  • En grafisk profil sammanfattar färger och typsnitt som du ska använda. Då kommer företaget lättare kunna se likadant ut i flera sammanhang.

Layout


Har du idéer att producera tryckmaterial, men inte tid eller rätt verktyg för att åstadkomma det? Vi hjälper dig! Inget projekt är för litet eller stort för oss.

Med ett brett kontaktnät och många partners kan vi hantera det mesta inom grafisk produktion; logotyper, ditt företags bil-logga, affischer, prislistor, visitkort, presentkort, klistermärken, roll-up, broschyrer  – listan kan göras väldigt lång.

Vi är din kompletta leverantör!

Logotyper


Logotyp eller ”logga”, även kända som grafiska märken, symboler för företag eller organisationer. Det är en symbol  som du enkelt kan komma ihåg och är unikt för dig. Logotypen är den del av företaget som dina kunder ska förknippa med ditt varumärke.

Logotypen ska spegla företagets positiva image. Det ska vara minnesvärt och unikt. Logotyper är lättare att komma ihåg än ord. Våra hjärnor är programmerade att kunna bearbeta bilder bättre än text, därför är det viktigt att ha en professionell logotyp.

Företagets logotyp kan placeras på skyltar, reklammaterial, webbplatser, förpackningar etc. Logotypen är en viktig men enkel investering.

Grafisk identitet


Den grafiska profilen förstärker företagets kommunikation, både internt och externt. Det ska vara professionellt, väcka intresse och berätta vem du är. För att behålla god kvalité på allt innehåll du kommunicerar behöver du använda enhetlig grafisk profil i allt material.

Genom att konsekvent använda en grafisk profil kommer ditt företags externa medvetenhet om befintliga kunder och potentiella nya kunder att öka. Den grafiska profilen innehåller grafiska element i form av logotyper, typsnitt, färgpaletter, andra ikoner och mönster. För att förtydliga den grafiska profilen kan vi också göra en grafisk manual.

Tryckmaterial


Att se och känna på ett tryckmaterial kan ge dina kunder ett helt nytt intryck av dig. Att skapa en känsla med ett tjockare papper med struktur eller med en tilltalande design kan göra stor skillnad. Vi skapar unikt anpassade produkter för att passa ditt företags image. Vi kan bland annat producera; visitkort, rollups, fasadskyltar, broschyrer, tryck på kläder och mycket mera!