Grafisk design / Tryck

Grunden för företagets identitet

Grunden i grafisk design är att den ska berätta något genom att ge form till ett budskap. Formen ska samspela med budskapet och bidra till att mottagaren upplever rätt känsla. Känner du att du behöver hjälp med att hitta den rätta känslan då har du kommit rätt. Vi är experter på snygga logotyper, trycksaker mm som sticker ut och fångar ögat. Vi har bred kunskap inom grafisk formgivning och med fokus på kundens önskemål.

Starta identiteten med oss

Logotyp

Logotypen är företagets ansikte utåt och med den rätta designen så fångar du kundens intresse. Hos oss får du en logga med unik design, de är väl genomtänkta och konkurrenskraftiga, vi designar med perfektion och det speglar det bästa av ert företag.

Grafisk profil

Det visuella är ofta det första en kund möter vid en första kontakt med ditt företag. Viktigt är att ha ett tydligt varumärke vara konsekvent och använda samma designelement rakt igenom för att hjälpa potentiella kunder att känna igen ditt företag. Behöver du ett visuellt uttryck för att stärka ditt företags position så finns vi här och är redo att hjälpa dig och ditt företag.

Tryck

Att se och känna på ett tryckmaterial kan ge dina kunder ett helt nytt intryck av dig. Att skapa en känsla med ett tjockare papper med struktur eller med en tilltalande design kan göra stor skillnad. Vi skapar unikt anpassade produkter för att passa ditt företags image.

Andra tjänster

Digital marknadsföring

Läs mer

Hemsidor

Läs mer

Fotoproduktion

Läs mer

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss