Webbutveckling

Vad är webbutveckling?

Vi tycker att det ska vara ett lätt beslut för er att förnya er hemsida. Därför har vi gjort det hela väldigt enkelt. Med vår breda kunskap i Wordpress och Woocommerce levererar vi rätt hemsida till ert företag och budget.

Se våra kundcase här!

Röd tråd

Det viktigaste när man bygger en hemsida är att hålla ihop alla trådar till en röd tråd. Det för att sidan inte ska spreta åt olika håll och att det blir enklare att sälja in ett koncept när man förstår syftet.

Responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är responsiva från början. Det vill säga att sidan är helt anpassad till alla enheter. Sidan ska vara lite snygg och lättanvänd om du använder en dator eller en mobil. Idag sker det första besöket på hemsidan via mobil, men vid andra besöket är andel som använder dator större.

Sökmotoroptimering

SEO & SEM

Många pratar om att man bara behöver göra SEO optimerade texter, men det är inte allt, det är minst lika viktigt att bygga en bra struktur på sidan, samt att sökmotoroptimera bilderna på sidan. Vid varje projektstart av en hemsida sätter vi upp en tydlig stategi och struktur för hur sidan ska bäst lämpad för sökmotorer.