Webbutveckling / Webbdesign

Webbutveckling / Webbdesign

Vi tycker att det ska vara ett lätt beslut för er att förnya er hemsida. Därför har vi gjort det hela väldigt enkelt. Med vår breda kunskap och den senaste tekniken som finns på marknaden levererar vi rätt hemsida till ert företag och budget. Genom användning av de bästa plattformarna ger vi dig som kund bästa förutsättningen att lyckas med ditt företagande.

Vi analyserar er hemsida gratis

Responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är responsiva från början, layouten förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, kolumner och bilder anpassas automatiskt. Sidan är helt anpassad till alla enheter och den ska vara lika snygg och lättanvänd oavsett om du använder en dator, mobil eller surfplatta.

Röd tråd

Det viktigaste när man bygger en hemsida är att hålla ihop sidans innehåll till en röd tråd. Sidan får ett sammanhang och att det blir enklare att sälja in ett koncept när man förstår syftet.

Sökmotoroptimering (SEO)

Många pratar om att man bara behöver göra SEO optimerade texter, men det är inte allt, det är minst lika viktigt att bygga en bra struktur på sidan, samt att sökmotoroptimera bilderna på sidan. Vid varje projektstart av en hemsida sätter vi upp en tydlig strategi och struktur för hur sidan optimeras för sökmotorer. Vi kan sedan lägga upp en långsiktig plan för arbetet med rankas och synas bättre på Google.

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss