Om oss


Här får du läsa om oss – Vi på Reklam & Co är en kreativ och digital byrå i Motala. Sedan starten 2018 har vi skapat innovativa lösningar för företag genom att arbeta med digital marknadsföring och hemsidor för att kunna driva och optimera resultat, både i och utanför Östergötland. Vår filosofi är att öppna dörrar för digital utveckling och se till att hela tiden vara uppdaterade kring förändringen inom marknadsföring online. Genom åren har vi skapat flera digitala framsteg för våra kunder, allt från att skapa deras första hemsida till att utveckla deras position online för att skapa engagemang och bygga varumärkesidentitet. Vår framgångssaga är att lära känna dig och din bransch för att sedan skapa det som passar för just dig och dina behov.

Vår slogan ”Tillsammans skapar vi digitala möjligheter” kommer från våra grundstenar i företaget. Det vill säga att vår ambition är att vägleda och hjälpa våra kunder att bli mer digitala, men även få ett bättre ansikte utåt på ett proffesionellt sätt samtidigt som vi har väldigt roligt under vägens gång!

Ett företag att räkna med:

Starten 2018


Under sommaren 2018 påbörjades arbetet med att starta reklambyrån Reklam & Co och i augusti flyttade företaget in Motala företagsby. I det lilla kontorsrummet på 11kvm påbörjades arbetet med att bygga upp företaget.

Utökning 2020


Under hösten 2020 satsade vi stort och flyttade till större lokaler på Ringtrastvägen 1. I den nya lokalen på ca 300kvm ryms bland annat ett stort konferensrum, kontorsrum, ett öppet kontorslandskap och inte minst av allt, en stor och välutrustad studio för foto och filmproduktioner.

Nya ansikten 2022


Under årets utökade vi teamet med fler medarbetare som tillförde nya och fräscha kunskaper till företaget. Tillsammans arbetade vi hårt för att erbjuda de allra bästa lösningar för både våra nya och gamla kunder. Under året lanserade vi även tjänsten ”Din Marknadskoordinator” där vi löpande hjälper företag deras behov kring våra tjänster.